Janiek (5) ontvangt € 75.000,- voor Stichting Opkikker

Onder een Opkikkerparaplu neemt Janiek samen met directeur Ruud Sliphorst (rechts) en voorzitter Jan Willem Termijtelen (links) van de Stichting Opkikker de cheque van € 75.000,- in ontvangst uit handen van Wiel Hillebrandt, voorzitter van de Koninklijke Facultatieve.

Even vergeten dat je ziek bent en genieten van een dag vol ontspanning en plezier. Janiek (5) en haar gezin konden - samen met ruim 55 andere gezinnen - op vrijdag 7 november genieten van een ’Super Opkikkerdag’ op een in Opkikkerland omgetoverd Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Tijdens deze Opkikkerdag ontvingen de voorzitter en de directeur van Stichting Opkikker én Janiek een cheque van € 75.000,- van het Aanmoedigingsfonds Koninklijke Facultatieve uit handen van voorzitter Wiel Hillebrandt. Met deze gift maakt het Aanmoedigingsfonds van de Koninklijke Facultatieve twee extra ‘Super Opkikkerdagen’ mogelijk. 

Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker: “Een Super Opkikkerdag is een welkome afleiding in het dagelijks bestaan vol met doorlopende ziekenhuisbezoeken, spanningen en onzekerheden. Het Aanmoedigingsfonds stelt ons in staat om nog meer gezinnen een welverdiende opkikker aan te bieden en daar zijn wij enorm dankbaar voor. ”

www.opkikker.nl