€ 10.000 voor project ‘Villa Dome’ van Villa Pardoes

Het Aanmoedigingsfonds steunt het project ‘Villa Dome’ van Villa Pardoes met € 10.000. Villa Pardoes, in 2000 van start gegaan op initiatief van Stichting Natuurpark De Efteling, is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Villa Pardoes ontvangt jaarlijks 600 gezinnen en biedt hen een zorgeloze week vakantie.

Villa Pardoes heeft met de uitbreiding naar twaalf vakantiewoningen haar maximale capaciteit bereikt. Nog steeds is er echter sprake van een wachtlijst. Om meer gezinnen te bereiken en nog beter te helpen, is het idee ontstaan om Villa Pardoes virtueel uit te breiden. Uitkijken naar een vakantie geeft vaak net zo veel (voor)pret, hoop en ontspanning als de vakantie op zich. Door met een ‘Villa Dome’ voorafgaand aan de vakantieweek een digitaal platform te bieden, wordt de wachttijd onderdeel van het Villa Pardoes concept waardoor gezinnen langer plezier kunnen beleven aan hun vakantie.

Krijgt het kind de toezegging voor de vakantie, dan ontvangt het ook een doos met puzzels en opdrachten die de start van de voorpret zijn waarin het hele gezin wordt meegenomen en betrokken, zowel online als offline. Ook na de vakantie kunnen gezinnen hierdoor contact blijven houden. Met Villa Dome wordt als het ware een community van bezoekers gebouwd voor gezinnen die hiermee met elkaar in contact kunnen blijven en elkaar tot steun kunnen zijn.

www.villapardoes.nl